2017-12-12
已經第3次黎呢間分店食,因為覺得呢間分店職員有禮貌同有反應,亦相信會再有第4次呢到每時段都係食2.5小時,真係要準時,因為遲左真係會食唔切,$198唔洗加一,包7樣海鮮(蟹,蝦,鮑魚,蚌,花甲,蜆,多寶魚),粟米,芋頭,南瓜,再自選5樣野,我地揀左蟹柳(張相同海鮮菇係半份,因為我地食左半放埋一齊補影),花膠仔,梅頭豬肉,海鮮菇同淮山,每樣野都按人頭去比,所以唔洗擔心唔夠食,每次黎,每個人都係飽住走,仲要拎走埋碗粥,因為最後碗粥真係好鮮甜好好味另外,每次都會有額外是日海鮮可以加配,今日係$25/4隻韓國蠔,但因為我地唔大食,所以冇加。同樣,每樣海鮮都係好新鮮,我地試過好多唔同既呢啲海鮮餐,無論蒸同粥底,我地都覺得呢間係目前食過既No.1