2018-09-02
同朋友係海鮮怪,同呢排想做多左gym所以食多左好多海鮮。雖然叫左呢d sauce會冇減脂效果,但始終充滿蛋白質,所以相對冇甘罪惡🤪我地叫左2袋shake shake ,1碗喇沙,1份小食,2個女仔食到肚凸🤣❤️海鮮shake shake 配青檸醬有蜆,象拔蚌,蟶子同帶子。海鮮十分鮮甜,又好大隻,尤其是係蟶子同出面相比真係大隻好多。帶子亦好肥厚。個青檸醬可以帶出鮮味,如果嫌唔夠可以自己再擠d汁落去。❤️shake shake 配蒜蓉醬呢袋有青口,蝦,娃娃菜,菜心,金針菇同雞脾菇。青口勁大隻,蝦就細隻d但都幾多隻,鮮甜度唔夠上一袋既海鮮甜但都ok。個蒜蓉醬應該有加牛油,配菜食好正好夾,但海鮮都係跟青檸會好d。金針菇如果有mit定先會加分😂勁大pat😂❤️雞扒喇沙雞扒幾厚,又好嫩滑!喇沙湯底唔算太出色,但都ok❤️鹽酥雞呢個CP值真心高,先20蚊,又勁多件,炸粉薄肉又嫩,調味唔會死咸。推薦!
❤️海鮮shake shake 配青檸醬
❤️shake shake 配蒜蓉醬
金針菇如果有mit定先會加分😂勁大pat😂
❤️雞扒喇沙
雞扒幾厚,又好嫩滑!喇沙湯底唔算太出色,但都ok
❤️鹽酥雞