2024-11-13 128 浏览
好少商場會有串燒店好盞鬼下午茶餐有好多款揀,都係78至$88,好大碟,味道確實有驚喜。農場蕃茄牛肉麵,蕃茄濃郁牛展厚實,有三四塊,好腍一咬就咬得開。內裏有乾坤,蓮藕同埋蘑菇同蘿蔔這些配菜都好好食,呢款麵係手作麵,比較腍,但係好好食。台式沙茶牛肉粉手作面,免費轉左西班牙黑豚五花肉,還有其他選擇配搭。 有3-4五花肉入晒味,又大塊又厚,對得住價錢,湯底好香,豆苗甜甜的,成件事味道好配合墨西哥烤粟米好好食,真係做到墨西哥烤風情,溶咗嘅芝士同埋芝士粉糖燒牛奶方包,鍾意佢有啲芝麻好香蒜蓉烤新鮮生蠔🦪佢仲有扇貝蟶子都係我鍾意食,可惜嗰日咁啱賣晒。 生蠔好新鮮,洗得好乾淨至少冇沙。生蠔脹卜卜,火候啱啱好,保留水份,加最愛嘅蒜蓉無敵烤海中蝦(三串一份)啲蝦新鮮彈牙,如果俾多一隻兩隻會更開心點,三隻唔夠食喎大漠烤羊肉 ,烤小牛肉串,烤厚切牛舌心肉類串燒要試吓,而且好抵(五串一份)烤羊肉,牛肉串味道同平時差唔多,肉質係新鮮。烤厚切牛舌心烤小黃花魚一條,好多肉,除咗中間條骨其他肉係冇骨嘅小野人滿杯草莓,元氣森林水果茶果汁價錢都合理,兩杯都好好飲上面草莓下面綠茶,但係飲落去唔覺得有綠茶,士多啤梨比例重,好飲呀
好少商場會有串燒店好盞鬼

農場蕃茄牛肉麵,蕃茄濃郁

糖燒牛奶方包,鍾意佢有啲芝麻好香

蒜蓉烤新鮮生蠔🦪
生蠔脹卜卜,火候啱啱好,保留水份,加最愛嘅蒜蓉無敵

烤海中蝦(三串一份)
啲蝦新鮮彈牙,如果俾多一隻兩隻會更開心點,三隻唔夠食喎

大漠烤羊肉 ,烤小牛肉串,烤厚切牛舌心
肉類串燒要試吓,而且好抵(五串一份)
烤羊肉,牛肉串味道同平時差唔多,肉質係新鮮。
烤厚切牛舌心

烤小黃花魚一條,好多肉,除咗中間條骨其他肉係冇骨嘅

小野人滿杯草莓,元氣森林水果茶
果汁價錢都合理,兩杯都好好飲
上面草莓下面綠茶,但係飲落去唔覺得有綠茶,士多啤梨比例重,好飲呀,不是藥水的士多啤梨。

水果茶好重熱情果味,同日本水果茶味道一樣,好有誠意。

環境坐得好舒服啲卡位,私隱度高食飽可以挨喺隔離半牆😂環境很舒服,廚房啲燒烤味唔會傳出嚟。