2022-01-18 65 浏览
放題係最開心既時候,因為可以選擇既野有好多~ 餐廳放題真心多選擇就是蝦都有幾款~ 有赤蝦,泰式生蝦同埋甜蝦~ 開心刺身仲有北寄貝同帶子都好清甜好好味❤️個放題除左刺身有好多選擇多~ 壽司都有好多選擇~ 有廣島號壽司燒肥牛壽司仲有帶子壽司等等~ 款式多到選唔曬~ 食左依幾款都好好味既~ 熱食有花膠同小龍蝦都好好味~ 燒牛脷都唔錯手卷有海膽同埋吞拿魚茸~ 迷你又好味😋炸物有炸雞翼,炸榴槤波波同埋炸芝士年糕~ 全部都好好味!炸雞翼炸得好香脆~ 炸榴槤波波一咬落去流晒啲榴槤醬出嚟~ 真心好好味😋!芝士年糕都超正,啖啖都係cheese! 食完油膩野我就叫左碗粥~ 真心超美味!鮮甜嘅海鮮粥~海鮮新鮮又入到個粥令到個粥好鮮甜!前菜嘅自助區域都好多選擇有唔同嘅沙律,炸物同菜~ 真心好多選擇既餐廳雪糕都有好多唔同味道可以揀~
放題係最開心既時候,因為可以選擇既野有好多~
刺身仲有北寄貝同帶子都好清甜好好味❤️

熱食有花膠同小龍蝦都好好味~
燒牛脷都唔錯

手卷有海膽同埋吞拿魚茸~ 迷你又好味😋

前菜嘅自助區域都好多選擇有唔同嘅沙律,炸物同菜~

真心好多選擇既餐廳

雪糕都有好多唔同味道可以揀~