2019-09-15
趕時間睇戲又未食野,於是就試下呢間立食壽司。溫馨提示:抬下面有掛勾,可以方便掛袋😁✨壽司賣相好精緻,上菜速度都好快。 大吞魚腩兼雪花紋路分布均勻,真係滿口油香,而且一d筋都無🤤🤤🤤✨帆立貝大大粒非常鮮甜,加埋黑松露真係勁香,活赤貝清甜爽口都唔錯。不得不提旁邊既漬物都好好味,特別係個蒜頭,醃製後無左個辣勁,酸酸地又帶點蒜香幾開胃。✨三文魚籽大大粒卜卜脆,咸鮮味夠強。最鍾意一定係北海道海膽,勁鮮甜同creamy , 好滋味👍🏻👍🏻👍🏻✨鰻魚肉質爽口,鰻魚汁超濃,唔使點豉油食都已經好正。✨男友最愛既牡丹蝦,鮮甜爽彈,一隻真係到喉唔到肺🤣雖然得兩樣刺身,但擺盤都非常有heart.✨火炙三文魚真係勁香魚油,有入口即溶既感覺👍🏻左口魚都好香,不過味道就比三文魚淡。 芝士蟹柳反而幾好食,蟹柳味夠鮮,加埋d 沙律醬超正。今餐其實全部都好好食好新鮮,估唔到立食質素都可以咁高。
溫馨提示:抬下面有掛勾,可以方便掛袋😁
大吞拿魚腩
北海道海膽
✨鰻魚肉質爽口,鰻魚汁超濃,唔使點豉油食都已經好正。
火炙三文魚