2024-05-03 41 浏览
👧🏻😋👅🍽✨新鲜感再现 音乐主题 -🇰🇷 我地同BB最钟意黎食饭, 除左有得边食边玩游戏室, 食物方面仲成日有新主题餐牌, 今次系音乐主题, 饮品有音符图样既曲奇, 连甜品都用音乐盒上!🇰🇷 店员一如以往地好好服务, 会帮手烧肉, 亦好主动地加炉边蛋, 加前菜同收碟-🔥 烧肉 🥩 💯王者牛肋骨: 一大条骨烧到一半就剪开一块块, 再烧到自己钟意既熟度, 油脂同肉味好平均, 包生菜同泡菜食系一流💯雪花厚切五花肉: 五花够晒肥, 用板烧香到金黄色, 油香味重但食落都唔会太腻-🧒🏻 儿童餐 🍱 ✨缤纷兔仔造型饭团: 除左饭团仲有煎蛋卷, 炸鸡翼, 士多啤梨, 蕃茄仔同西兰花, 每款食一件都已好满足! ✨韩国公主乌冬: 用甘笋薄片做公主裙好可爱! 裙下系甜甜既烧汁牛肉同冇小朋友可抵抗既汤乌冬! -🎶 甜品 🍮💯旋律甜品飨宴: 成个音乐盒咁上菜! 装住五件甜品好满足! 最爱焦糖布甸好滑, 另外主要都系有果酱夹心慕丝蛋糕, 唔会太甜有多款口味-🎼 饮品 ☕️✨花漾音符焦糖鲜奶特饮✨韵律朱古力狂想曲
👧🏻😋👅🍽✨
新鲜感再现 音乐主题