2021-03-20
好耐冇去滾喇! 今次去左阿爺八鮮鍋,食返餐勁嘅! 呢度d海鮮真係勁新鮮! 今次order左一個海鮮刺身拼盤。龍蝦🦞鮮甜彈牙! 肉質晶瑩剔透一睇就知勁新鮮。啖啖肉勁鮮甜。即叫即劏,食完晒成個拼盤,個龍蝦頭啲觸鬚仲識郁嘅! 絕對唔係急凍貨可比! 掉埋落去打邊爐,湯底鮮味加倍! 象拔蚌刺身同樣超級新鮮,肉質爽脆,超鮮味!刺身食又得,打邊爐滾幾下更別有一番風味。 一定要試! 主角火鍋🍲任食真係好抵! 咁嘅價錢可以任食海鮮同特級靚牛肉。冇得輸啦! 牛肉勁正! 最愛手切封門柳,夠新鮮,肉味仲好濃,愛牛嘅朋友真係食2碟已經回本喇!任食海鮮更加估佢唔到咁高質! 蟶子皇大大隻,非常鮮甜。仲洗得好乾淨。花膠、生蠔、同勁大粒帶子係必點推介! 仲有一定要試手打松露墨魚滑、手打蝦滑! 超!爽!口!勁!彈!牙! 鮮甜好味! 門口仲有部扭蛋機好正! $10 扭一次,有海鮮拼盤、飲品、食物同口罩😂😂 真係食粥食飯就睇佢喇! 我扭左2個口罩,😂😂😂 KF94,都唔止十蚊嘅😂 下次我要扭拼盤🤣加油!
呢度d海鮮真係勁新鮮!
今次order左一個海鮮刺身拼盤。
仲有一定要試手打松露墨魚滑、手打蝦滑!
超!爽!口!勁!彈!牙! 鮮甜好味!