2018-07-20 837 浏览
[ 壽司癮 | 食極都食唔完的lunch set🍣]上個月尾老闆飛左去新加坡打波🏌🏾‍♂️有一個星期可以悠閒下,心情非常好,所以Lunch去食餐好既☺️仲要比我好即興咁約到人陪我去食✌🏻我發現原來都幾多人係上環中環金鐘返工🚦⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆▫️午市套餐 :➸ 前菜🥒 / 沙律🥗 / 茶碗蒸🍳 / 湯鳥冬🍜 / 味噌湯🍲 / 甜品🍨-🔹特上手握壽司十貫($258)⭐️8/10侍應話呢十件係師傅用當日最新鮮既魚生🐟所以餐牌上無寫明有咩壽司,不過就話一定會有海膽🤩聽到有海膽即刻ok無問題🤣👌🏻魚生新鮮有光澤,最印度深刻係連我愛的赤貝都有🧡好大片又好鮮甜又好爽口,心情即刻好靚☺️🌸仲有赤身都唔腥👍🏻不過覺得飯握得唔夠實,好容易鬆散🤦🏻‍♀️仲有紫菜淋得好誇張,食落變到好韌🍙(我承認我影相影左好耐,軍艦又係最後先食🙈)-🔺茶碗蒸好滑好滑!烏冬都好食👅一個午餐超多野,真係飽到放工都仲好飽🤭-
[ 壽司癮 | 食極都食唔完的lunch set🍣]
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆