搬咗去东涌之后,我哋时时都去食PizzaExpress,最近佢哋有优惠同新嘢,只要order主食就可以优惠价$59点到两款全新美食: PizzaExpress间条薄饼同蒜香牛油蚬双色意粉,或者系甜品:特大朱古力榛子面包球配奶盖雪糕咖啡 ,正!🤩😋PizzaExpress间条薄饼😋卖相好独特👍🏻 系以墨汁黑蒜酱、马苏里拉芝士🧀同白汁制成嘅特色酱汁以间条作为装饰,大人小朋友都钟意❤️😋蒜香牛油蚬双色意粉😋可辣可唔辣,黑白双色同间条薄饼衬到绝啊!😙 蚬同蒜蓉真系永远都系绝配,意粉一如平常爽滑,好味~😋蟹肉芝士脆片😋特色小食,一大片芝士脆片个个都心动啦!😆蟹肉沙律鲜甜可口,大推!😋特大朱古力榛子面包球配奶盖咖啡雪糕😋面包球一向系PizzaExpress热门甜品,今次变咗特大同朱古力榛子酱夹心,大家真系要试试,配埋奶盖意大利雪糕咖啡,无论分开食定沟埋食都咁有满足感☕️ 四款新出特饮同时做紧第二杯半价优惠!So happy 🌟💙芝味意式蓝梳打💙 蓝色超靓,诺诺话好似波子汽水😋💛芒果热情果特饮💛 呢个配搭酸甜可口,nice~ 仲有另外两款:姜蜜柠檬蝶豆花特饮同芝味香橙茶,下次一于再试!

😋PizzaExpress间条薄饼😋

😋蒜香牛油蚬双色意粉😋

😋蟹肉芝士脆片😋

😋特大朱古力榛子面包球配奶盖咖啡雪糕😋

四款新出特饮同时做紧第二杯半价优惠!So happy 🌟
💙芝味意式蓝梳打💙 蓝色超靓,诺诺话好似波子汽水😋
💛芒果热情果特饮💛 呢个配搭酸甜可口,nice~

• 蒜香蚬肉意粉