餐厅: 好吃吃光
资讯:

2024-04-02 358 浏览
🎈 建议场合:#畅谈食饭 👤 建议人数:2-4人(最多可容纳6人台)💸 人均消费:$50-00【2个人食咗啲咩?】- 月见蚵仔鲁肉饭 $62- 手工鲁肉饭 $52- 蒜片台湾肠 +$12- 椒盐甜不辣 +$12- 跟餐冰红茶⭐⭐⭐⭐⭐「新饭堂!高CP鲜甜蚵仔」虽然知道大角嘴好多野食,但系估唔会俾我揾到有一间价钱相宜、用料丰富、味道惊艳嘅小店!尼间系我数一数二会不断番兜嘅小店,因为佢价钱实在太抵啦!有新鲜蚵仔同生鸡蛋拌饭,都只不过系正常食lunch嘅价钱,仲要包前菜同饮品,咁好嘅deal究竟去边到揾?再加上超级入味,入口即溶嘅鲁肉,真系好好送饭,味蕾大爆炸!台湾肠同甜不辣味道正常~ 跟餐加配价钱都ok,努力工作完lunchtime好好奖励自己,将个set变得咁丰富都唔心痛。舖头嘅songlist都好正,全部都系唱k必唱嘅歌,搞到我一路食饭都忍唔住跟住唱,Lunchtime比较多人,建议早少少去唔洗排队,不过就算真系要排,都唔洗等好耐,因为佢番台速度都算快。📍 好吃吃光大角咀博文街4号地舖 (港铁奥运站 C1 出口, 步行约3分钟)📞 57254848
🎈 建议场合:#畅谈食饭
👤 建议人数:2-4人(最多可容纳6人台)
💸 人均消费:$50-00

【2个人食咗啲咩?】

- 月见蚵仔鲁肉饭 $62
- 手工鲁肉饭 $52
- 蒜片台湾肠 +$12
- 椒盐甜不辣 +$12
- 跟餐冰红茶

⭐⭐⭐⭐⭐「新饭堂!高CP鲜甜蚵仔」

📍 好吃吃光

📞 57254848