2018-12-09
今日同男朋友仔係soho食完野,想飲bubble tea,見到上網寫呢間有優惠又新開未試過,就去咗呢間買野飲啦~🍹佢款式都有好多,唔飲得奶蓋既我都有好多款擇。👍🏼最後因爲凍凍地我就要咗杯熱既vintage bubble tea($26),而男朋友就要咗杯接木花soda!啲staff 都好有禮貌,同知道我想影相都就位俾我影。👍🏼首先,杯接木花soda($30)好fresh,味道好清新,甜味啱啱好,唔會太甜,個樣佢都整得好靚,打卡影相效果幾好~😋🙈 而我杯bubble tea 係有少少失望,飲落去佢個味唔知點解係有少少朱古力味,無乜茶味同啲珍珠偏淋。😅可能下次叫返佢啲花茶系列會好啲...唔知係咪唔好彩唔多啱時間,入到就去見到好多人拍攝緊,應該係因為新開promote 緊?!😅原本都想同男朋友係到hea下先走,不過太多人行黎行去影野,個氣氛有啲尷尬就走咗...但overall 黎講佢既花茶系列經過既的確可以一試!🌸
佢款式都有好多,唔飲得奶蓋既我都有好多款擇。👍🏼
啲staff 都好有禮貌,同知道我想影相都就位俾我影。👍🏼