2022-09-03 50 浏览
今日同朋友試咗位於旺角嘅新開懷舊鋸扒餐廳望一望餐牌 有唔同款式嘅扒類可供選擇 亦都有生酮飲食餐單 亦有很多懷舊飲品🤩每個餐只要加$25就可以有是日餐湯 、麵包 飲品同甜品🍮我地要了香煎鵝肝、軟殼蟹牛油果🥑蟹子忌廉扁意粉 、特選肉眼扒~加$25 變咗套餐首先送上羅宋湯 不會太酸 帶有很多雜菜 麵包熱辣辣上枱 配上牛油好正😋跟住我哋嘅頭盤鵝肝 鵝肝煎得好香好肥美 配上沙律減輕油膩感覺 不過只係1塊唔係好夠喉另外我嘅軟殼蟹忌廉意粉 軟殼蟹脆脆地好好食 加上蟹子、洋蔥🧅、蕃茄等等 意粉非常彈牙 又滑又好吃 💯鐵板牛柳 我哋加咗錢要熱熔芝士 熱熔芝士喺你面前即刻整熱再倒上 效果同視覺一流❤️仲可以再加上蒜蓉汁! 牛扒五成熟啱啱好 唔會過硬 配上熱辣辣嘅芝士同蒜蓉汁 仲有拉絲效果~正!甜品朱古力蛋糕🍰另外仲要咗兩杯特飲 青靈鹹檸檬梳打 露絲瑪莉紅茶梳打 仲要係無糖夠晒健康 夠晒冰凍,送牛扒一流🥰
今日同朋友試咗位於旺角嘅新開懷舊鋸扒餐廳

每個餐只要加$25就可以有是日餐湯 、麵包 飲品同甜品🍮