2025-04-13 128 浏览
從街坊口中得知呢間“紅樓”新開張,只要做會員就有半價優惠。街坊平日試過不過不失。見有半價就係weekend 同屋企人去試下。餐廳話開11點,11點15分到達仲未開門,門外已經有兩組人等開門唔想呆企,轉過頭11點30分到終於開左門,但見到頭先果兩組人未食就轉頭離開。一問之下原來冇book位冇半價!!!但係Facebook 同poster 完全冇提過!!我有親自問下職員,佢話最後兩日公司改左policy一定要book 位先有半價!!真係龍門任佢擺呀!諗住book 夜晚食啦,又話至少要一日前訂位。做唔起優惠就突然縮沙。。。即刻唔想俾生意佢,落樓下“名苑”酒樓食好過!樓下勁多人,攞左飛都等左大半個鐘先入座。呢間完全冇人就知咩事!值得一提既係呢間同啓鑽苑間“紅樓”同名,人地出左聲明呢!仲tag左“啓德體育園”啊!!咁多野加埋,大家去食之前都要衝量下!

諗住book 夜晚食啦,又話至少要一日前訂位。
做唔起優惠就突然縮沙。。。

值得一提既係呢間同啓鑽苑間“紅樓”同名,人地出左聲明呢!
仲tag左“啓德體育園”啊!!
咁多野加埋,大家去食之前都要衝量下!

2025-04-13