2025-06-05
同朋友食前,先一人踩場一次先, 新開張預咗要等 心裏面已經畀定20分鐘寬限時間 ,點知 一樣濑嘢.每日開十一點半 。 我未食晏 時間 .12:05入場.當時不用等位. 點知.無論上菜上餐湯上麵包 等到變化石 。 詳細時間分配在照片上 。。食物方面 ~ 叫咗一個叫做「挽肉」飯,我見識少唔知是什麼,問服務員話係一舊類似牛漢堡嘅免治牛肉,成個餐有餐包,一小杯餐湯有凍飲(加四蚊)。 選了一個紅湯唔夠熱「鹹,少,無肉齋菜 湯」 我當自己諗多咗當佢 紅湯 係 羅宋湯, 個飯份量 如果一般女仕食ok嘅, 但係嗰個「挽肉」 食落好似 山竹牛肉 味道。 嗰個所謂「 挽肉」 體積畀個湯羹大小小, 唔算鞋 口。 感覺上同中式點心一樣應該溝咗啲豬肉,我睇咗餐牌好似真係中伏( 印尼工人姐姐如果一齊去 真係要小心啲)自問食得好鹹嘅我~真係咸到啲鹽好似唔使錢,公平点,新開張所有嘢當未準備好,俾个机会佢,遲D再评一次!短期內都唔會再食住!
自問食得好鹹嘅我~真係咸到啲鹽好似唔使錢,
公平点,新開張所有嘢當未準備好,俾个机会佢,遲D再评一次!
短期內都唔會再食住!
薯角「 挽肉」流心夢王蛋餐