荃灣地鐵站隔離新開既日式餐廳 座位闊落光猛 環境同服務都唔錯 主打多款炸物 天婦羅 刺身 燒肉定食 每款定食都配有茶碗蒸 味噌湯 漬物 椰菜絲同珍珠飯 午市更加抵食同唔洗收加一 CP值幾高!✨吉列厚切豬扒定食 $115✨吉列三文魚柳定食 $125最招牌既吉列厚切豬扒真係幾驚喜! 熱辣辣 炸皮非常酥脆出色 肥瘦岩岩好 肉質鬆軟彈牙juicy 有少少豬肉甘香 調味就主要靠另外既豬扒醬 我敢講呢件炸豬扒足以媲美日本食到既🥹見到呢個吉列三文魚柳咁特別 忍唔住試下🤣 原來炸到半熟狀態 睇落幾吸引 魚肉食落嫩滑帶點魚油香 同脆卜卜既炸皮口感充滿對比 點埋沙律醬更加正+$18白飯轉冷蕎麥麵 點埋個落左芥末薑蔥既和風麵汁黎食 冰冰涼涼一流~✨油甘魚刺身 $48有三件 算厚切大件 質素都唔錯

✨吉列厚切豬扒定食 $115
✨吉列三文魚柳定食 $125