2021-05-30 132 浏览
最近約左個好耐冇見既朋友出旺角行街食飯 就諗住食西餐 上網見到有間新開既cafe 睇相好似幾正咁 就book位同朋友一齊去試下我地大約夜晚六點半鐘去到餐廳 個陣餐廳都冇乜人未坐滿 晚餐既選擇唔算多 有八款可以揀 岩晒啲選擇困難症既我地 唔洗諗太耐就揀得到 晚餐有得跟餐湯或者沙律 我地就單點左一個全日早餐 一個晚餐Set 同埋一個小食 另外仲有三杯飲品我地揀左個有龍蝦個個全日早餐$158 個全日早餐望落好豐富 好多野食 有半隻龍蝦 茄汁豆 炒蛋 炒蘑菇 炸薯波 焦糖香蕉同埋黑糖麻糬窩夫 朋友話龍蝦好好味 炒蛋好滑身 蘑菇用左牛油同香草炒 食落好香口 黑糖麻糬窩夫我地覺得佢落得太少麻糬 即係一舊窩夫係得個三分一舊仔先食得到個舊麻糬 係要特登搵有黑色個個位先會食得到 麻糬食落係幾好味既 食落甜甜地 夠晒煙韌晚餐Set揀左香辣蒜片意大利粉 落單同左店員講走辣 可能店員冇打落張單度 個意粉黎到係冇走辣 不過個辣度都還可以接受到 唔算話好辣既 意粉係幾好味 好特別 成個意粉淨係得蒜片 冇其他配菜 仲另外叫左個小食 黑松露醬配炸薯波 個份量都幾多 薯波炸到金黃色 食落好香脆 點埋黑松露更加好味 飲品

飲品叫左杯士多啤利乳酪奶昔冰沙 芒果乳酪奶昔冰沙同埋荔枝薄荷冰沙 三杯飲品賣相都好令 岩晒打卡 味道都唔錯 唔會話好甜

整體黎講 環境同食物都唔錯 價錢合理 值得一試
是日沙律