2023-11-09
新齋橋係觀塘開左一間一人燒肉店🥰真係超級方便👅😋只要用QR CODE點餐就可以落單😆好多款唔同既牛肉可以選擇😍定食已經包括左沙律、味噌湯、汽水、白飯同甜品😆一個價錢包左禁多野真係好抵食😚😚😚極尚牛小排定食套餐定食已經包括左沙律、味噌湯、汽水、白飯同甜品😆😆牛小排肉質豐腴😝油花分佈均勻☺️質地柔軟且甘甜😙😙口感非常柔軟😝😝😝牛小排真係非常適合用來燒味道非常之香特上美國西冷扒定食套餐定食已經包括左沙律、味噌湯、汽水、白飯同甜品😆😆西冷扒粉嫩的肉質😍😍😍口感非常嫩滑😚😚肉質細緻而多汁🥰食落可以感受到肉質彈性同鮮美的口感🤪😜環境非常闊落😍坐得舒服而且乾淨整齊😚😚服務態度好好🥰會為我地細心介紹餐牌😉😉推薦下有咩好食😝📍 新齋橋 (觀塘)觀塘駿業街58號電訊數碼大樓1樓❤️🔥價錢:7/10❤️🔥味道:8/10❤️🔥服務:9/10#觀塘美食 #燒肉定食 #燒肉 #牛小排 #西冷牛扒 #hkfood #foodig #foodblogger #foodhkg
極尚牛小排定食套餐
定食已經包括左沙律、味噌湯、汽水、白飯同甜品😆😆
特上美國西冷扒定食套餐
定食已經包括左沙律、味噌湯、汽水、白飯同甜品😆😆
📍 新齋橋 (觀塘)
觀塘駿業街58號電訊數碼大樓1樓
❤️🔥價錢:7/10