2020-11-28 101 浏览
餐廳嘅門面有醒神吸睛嘅霓虹燈光招牌同開放式吧枱,好自然就想加入去飲幾杯。 餐廳嘅入面前半為酒吧格調,而後半就係較為寧靜西式餐廳格調,適合靜靜品嘗美食。串燒拼盤最鐘意叫串燒拼盤,咩肉都有得食,又惹味。 平時通常得豬牛雞,難得地呢到仲有埋羊,四款肉食晒,無得輸👍 串燒肉質唔錯,燒嘅火候幾好,食落juicy個人特別欣賞嗰羊,一啲都冇羶味喎,拼盤仲細心伴埋新鮮沙律菜,去油膩又開胃🥰伊比利亞黑豚豬胺架配時令蔬菜,配燒汁豬胺好香,肥而不膩,好多汁腍嫩,我比高分❤️❤️❤️旁邊嘅配菜例如薯仔都係用心烹調,有好香嘅香草味巴馬火腿比爾芝士蘆筍卷味道好有層次,芝士、火腿嘅鹹香加埋蘆筍嘅清新,鍾意新鮮感嘅你,值得一試!今日食得好滿足,會再同朋友嚟,環境舒適,慶祝生日都好啱呀

串燒拼盤

伊比利亞黑豚豬胺架配時令蔬菜,配燒汁

巴馬火腿比爾芝士蘆筍卷

今日食得好滿足,會再同朋友嚟,環境舒適,慶祝生日都好啱呀
2020-11-28