2018-11-06 30 浏览
今晚放工行開這裡見到間新開麵店,望望裡面都整潔乾淨,於是入去座下,這裡座位係自由座,有空位就可以座下,店員就會送上餐牌,食客用枱上嘅紅筆在餐牌上畫上自己喜歡嘅食物,點了招牌嘅潮州魚三鮮$55,有魚蛋、魚片頭、魚皮餃,三款口美,而麵就有生麵選擇,而配料可自己選擇追加,還有一杯我就點了份生炸雞翼$38同炸雲吞$50,先上了個生炸雞翼,炸得外脆內香,但又唔會炸得好耐而變成深黃色,只是剛剛好;而份炸雲吞就隻隻都有蝦肉,彈牙爽口,外面炸得香脆,不過就細隻了少少,但味道唔錯!主角上枱,生麵上放了潮州魚三鮮,超彈牙嘅魚蛋,較香口味道濃嘅魚片頭,同埋肥美嘅魚皮餃,個湯亦好味,見到係用豬骨煮整,味道濃郁,生麵亦十分彈牙爽口,整體感覺唔錯,下次要試個咖哩牛三鮮飯先!
今晚放工行開這裡見到間新開麵店,

下次要試個咖哩牛三鮮飯先!