被呢間店以全白色型格裝修吸引入黎、佢主打鐵板🥪十分足料爆哂餡、睇落好療癒!佢既多士前後都係烘過,所以有鐵板之稱.每款鐵板🥪+$39轉套餐包括自選薯條/餐湯/沙律+飲品🥪大力水手鐵板三文治$93(上)人氣之選,有吉列雞扒、菠菜,椰菜絲、煎蛋,醃青瓜。層次好豐富,雖然雞扒好脆、但外皮炸得太厚啦。而呢款醬比較少,所以食落有啲dry🥪蝦兵蟹將鐵板三文治$101(中)我自己最鍾意呢款、外脆內軟既軟殼蟹、配上小龍蝦沙律、椰菜絲沙律同醃紅蘿蔔絲,有爽脆口感,配埋他他醬,中和咗炸軟殼蟹既油膩🥪歐陸監獄鐵板三文治$93(下)非常有創意既pasta歐陸🥪、有燴芝士通心粉,普羅旺斯肉丸,脆薯餅同流心蛋,有三種芝士係入面、芝士控一定好鍾意,好似食緊一份all day breakfast咁,非常飽肚*******************三個lunch set 我地就將配搭揀各一☕️餐飲我地轉配凍鮮奶咖啡🍟3日3夜自家手切薯條極粗既手切薯條岩岩炸起出面仲脆身既 入面鬆軟加$7可以轉自家製既醬我地揀咗蛋黃松露醬松露味好強烈 配薯條一流🥫北海道野菜薏米濃湯個湯材料非常多,將蔬菜粒切到同薏米一樣大小,飲既時候好方便,而且
每款鐵板🥪+$39轉套餐

加$7可以轉自家製既醬
我地揀咗蛋黃松露醬
松露味好強烈 配薯條一流

🥫北海道野菜薏米濃湯

個湯材料非常多,將蔬菜粒切到同薏米一樣大小,飲既時候好方便,而且味道好濃郁同清新,岩哂女仔飲

🥗凱撒沙律

沙律仲有我至愛既蟹肉絲同芝士脆片,有驚喜