2021-11-17 25 浏览
串Grill自助燒烤專門店(油麻地譽發店)BBQ 新體驗🥰🥰真係好新奇 好得意㗎串燒BBQ😎細細串 一串串穿好,然後放上燒烤爐 佢就會自動轉轉及燒㗎啦,我都係第一次試咋😋😋對我來講都係新嘅體驗😝星期一至四,任叫任食限食兩小時 $248/位,超抵食!😍食物款式都好多🥰🥰🍴肉類有 澳洲和牛 紐西蘭牛 黑無豬 豬腩肉 羊肉串 雞肉 雞翼 雞軟骨 雞腎等等 🍴海鮮類有 多春魚 鯖魚 墨魚咀 蜆肉等等 🍴丸類有 墨魚丸 貢丸 燒賣 紫薯 仲有廚師腸及芝士腸 🍴菜類有 翠玉瓜 冬菇 鮑魚菇 秋葵 車厘茄等等 🥤飲品方面 有除咗各式汽水外 仲有鴻福堂涼茶 啱晒怕熱氣嘅我😄 甜品仲有Häagen-Dazs雪糕可以揀,超正🥰 整體來講,食物種類好多,様様都好新鮮,葉得都好入味😋 仲有幾款醬料可以因應自己喜好,自己加😄樣樣識少少已經超滿足啦👍👍如果即興想燒烤的話,呢度係一個好好嘅選擇😃唔使去咁遠 坐喺度等一陣就有得食啦!🤣最後仲有Häagen-Dazs雪糕作甜品🍮一個美好的晚上🥰 本人就特別鍾意墨魚咀同埋雞軟骨😋😎♥️♥️♥️♥️♥️ 串Grill自助燒烤專門店(油麻地譽發店)地址:旺角彌敦道558-560號愈發
串Grill自助燒烤專門店(油麻地譽發店)

BBQ 新體驗🥰🥰真係好新奇 好得意㗎串燒BBQ😎

星期一至四,任叫任食限食兩小時 $248/位,超抵食!😍

食物款式都好多🥰🥰

🍴海鮮類有 多春魚 鯖魚 墨魚咀 蜆肉等等

🍴丸類有 墨魚丸 貢丸 燒賣 紫薯 仲有廚師腸及芝士腸

🍴菜類有 翠玉瓜 冬菇 鮑魚菇 秋葵 車厘茄等等

甜品仲有Häagen-Dazs雪糕可以揀,超正🥰

最後仲有Häagen-Dazs雪糕作甜品🍮一個美好的晚上🥰

本人就特別鍾意墨魚咀同埋雞軟骨😋😎♥️♥️♥️♥️♥️

串Grill自助燒烤專門店(油麻地譽發店)
地址:旺角彌敦道558-560號愈發廣場7樓

#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie