2020-02-07 146 浏览
呢排出街,條街越來越少人之前黎銅鑼灣一直想試間餐廳,但係見到門口成日都要排隊,之前放棄咗,但係今日黎到,見到唔使等位,就入去試吓啦19:00入座,本來諗住冇咩人👀但係一入到餐廳原來佢已經差唔多full晒好彩咁啱都仲有位我哋就直接Walk In佢本身最吸引我除咗牛扒🐂之外就係任食薯條🍟店員非常耐心介紹每款及不斷詢問是否需要Refill 薯條薯條🍟不得不讚👍🏻👍🏻即叫即炸,而且勁脆口, 食到停唔到可以加湯🍲及沙律🥗(每款+$24)湯是蘑菇忌廉湯🥣蘑菇分量十足,入口好香滑。藜麥沙律🥗藜麥是Super Food,食落好Fresh。Black Jack Flat Iron Steak 🥩 $238因為佢係期間限定,所以我哋就好想試下佢Black Jack肉質豐盈,口感絕佳,食落口特別嫩滑店員介紹五成熟最好,油花紋理均勻,香而不膩,另外配左四件蜜桃🍑配著一起吃,將牛扒帶去更高的層次。Prime Flat Iron 🥩 $268美國390日🇺🇸穀飼牛扒,店員介紹可以食三成熟,肉汁勁Juicy,切🔪落好軟腍,牛味勁濃郁,而且牛扒既肉汁鎖起牛扒入面,細膩的口感,入口滿口留香。
呢排出街,條街越來越少人

好彩咁啱都仲有位我哋就直接Walk In

佢本身最吸引我除咗牛扒🐂之外就係任食薯條🍟
店員非常耐心介紹每款及不斷詢問是否需要Refill 薯條

薯條🍟不得不讚👍🏻👍🏻即叫即炸,而且勁脆口, 食到停唔到

可以加湯🍲及沙律🥗(每款+$24)
湯是蘑菇忌廉湯🥣蘑菇分量十足,入口好香滑。

藜麥沙律🥗藜麥是Super Food,食落好Fresh。

因為佢係期間限定,所以我哋就好想試下佢
Black Jack肉質豐盈,口感絕佳,食落口特別嫩滑

Prime Flat Iron 🥩 $268