2022-01-14 58 浏览
今日返工嘅時候,同事話諗住夜晚再去試呢一間豬手工房,我諗都唔諗就即刻應承啦,上次食完之後真係好回味!非常之期待再可以食得到!先叫咗呢一個香煎油鴨腿配黑松露意大利燉飯!呢一個意大利飯真係好吸引,香濃嘅黑松露味道,而且呢個意大利飯軟硬適中,非常好嘅口感!再加埋上面嘅呢個油鴨腿嘅香味,真係非常吸引!估唔到呢個油鴨腿嘅肉係咁林!基本上完全唔需要用到切,就已經可以分開到呢個油鴨腿,真係好嫩!另外仲有香煎鵝肝多士亦都係好好食!鵝肝煎得好香!加埋呢個香脆嘅多士一齊食就更加滋味!其他款式嘅食物亦都好高質,基本上呢一間德國菜都混合咗好多唔同國家嘅元素,非常新派嘅餐廳!睇得出呢間餐廳非常有心思👍🏻