2021-12-27
🌃 食肆環境為 西歐式風格, 乾淨企理, 與一般冰室不同。.👨👩👧👧以下為3人份量參考(💲人均$5x)(下午茶).🐷 馬來咖哩農夫包(滑雞)(下午茶連 熱飲)💲62👉 呢一個係冰室嘅代表作, 可以話係鎮店之寶, 質素絕對唔會畀馬來餐廳差, 農夫包等待需時, 預計大約20分鐘, 應該係即叫即焗, 剛上菜嘅時候已經十分驚喜, 好香咖哩味, 同埋賣相好掂, 農夫包外脆內軟, 配料有 洋蔥、蕃茄芝士, 薯仔 ,當然唔少得主角 嫩滑嘅滑雞, 等咁耐都冇令我失望!.🐟 2.0 撈公仔麵 ( 雞扒 )(連熱飲)💲46👉 公仔麵係下午茶嘅份量, 當正餐會有點少, 焦香雞扒幾脆口, 配上冰室秘製古法蔥油撈公仔麵, 濃烈嘅蔥油香好正, 有啲覺得唔夠喉。。。.🐟 星洲炒米(連熱飲)💲42👉 賣相炒得唔錯, 正常水準, 配料有蝦仁 、叉燒絲、雞蛋絲、火腿絲等等,如果份量多少少會更好。.🐟 迷你雞蛋仔配雪糕💲+$18👉 可以當係飯後甜品, 雞蛋仔脆口, 雪糕係雲呢拿雪糕, 雞蛋仔都係呢間冰室特色, 下次可以試鮮果原底 雞蛋仔。.🕍 冰室99北角和富道21-53號和富地下G16號舖.此價格只供參考及以當時
乾淨企理, 與一般冰室不同。
👨👩👧👧以下為3人份量參考(💲人均$5x)(下午茶)
🐷 馬來咖哩農夫包(滑雞)(下午茶連 熱飲)
💲62
🐟 2.0 撈公仔麵 ( 雞扒 )(連熱飲)
💲46
🐟 星洲炒米(連熱飲)
💲42
🐟 迷你雞蛋仔配雪糕
💲+$18
🕍 冰室99
北角和富道21-53號和富地下G16號舖
此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。