2017-03-10 179 浏览
平日放工之後去,原來都唔少人。睇到呢間有好多款唔同嘅串燒,一早已經睇定餐單諗定食乜嘢好香口嘅秋葵,健康嘅感覺,燒完令到本身淡口嘅秋葵顯得好好味每一台都叫嘅蒜蓉燒茄子,超級大條茄子,長到跌咗落枱面,上面好多蒜蓉好香汁燒豬仔脾 都幾juicy,咬落去啖啖肉,又唔會話好韌呢個係燒餃子雞翼,裡面釀住既唔知係咩,只係食到辣,唔係想像中咁燒牛舌 林林地 我自己本身麻麻地牛舌 不過友人話係超好味大推介燒羊鞍 我個人就大愛呢樣 無咩騷味 燒完肉質都幾滑蒜蓉焗雜菌 呢知好難唔好食嘅 金菇冬菇蘑菇烤冬陰公黑豚肉 出面嗰個酥皮雖然唔係好脆,不過味道好好,裡面切晒一粒粒黑豚肉,肉嘅味道突出同埋係烤過嘅不過冬陰公味就怪怪地,唔係平時嗰隻個冬陰公味🙄最後睇其他食評話汁燒鮑魚好食,點知食左只係覺得好鹹,咬落好似擦子膠咁硬,食唔到任何鮑魚味,唔值得叫總括佢果然係做串燒,燒物大都好好味,款式又夠多,下次可以再試其他
平日放工之後去,原來都唔少人。
睇到呢間有好多款唔同嘅串燒,一早已經睇定餐單諗定食乜嘢
好香口嘅秋葵,健康嘅感覺,燒完令到本身淡口嘅秋葵顯得好好味
汁燒豬仔脾 都幾juicy,咬落去啖啖肉,又唔會話好韌
燒羊鞍 我個人就大愛呢樣 無咩騷味 燒完肉質都幾滑
蒜蓉焗雜菌 呢知好難唔好食嘅 金菇冬菇蘑菇
不過冬陰公味就怪怪地,唔係平時嗰隻個冬陰公味🙄