餐厅: 泰金鍋
资讯:

中意食辣既你有口福啦!!!😍😍😍今次泰金鍋推出全新火山排骨套餐一開始就可以未打邊爐先食火山排骨之前仲有一度熱潮大家都去食既火山排骨係呢度都食到啦!!!!上枱就有火焰🔥表演🤩火山排骨肉質軟嫩, 但味道唔會過重一向中意食骨既老公竟然大推好味~真係估唔到佢呢下面仲有滿滿白蘿蔔, 吸收晒湯底既精神, 真係勁入味~如果食到辣既仲可以直接用呢個邊底打邊爐話明泰金鍋, 野食都走泰式品線, 出面有泰式飲品, 海南雞, 泰式椰汁糕呀同千層糕野食既質數真係勁OK!!! 👍🏻👍🏻👍🏻我仲ENCORE左好幾轉椰汁糕同千層糕, 新鮮得黎又好味泰式沙嗲豬肉/雞肉串真係大推!!!平時係泰國舖好貴既沙嗲串燒呢度都有得叫仲要係食落唔會好乾身, 叫多幾串已經抵返晒XD特級牛胸腹 & 肩胛牛小排 真心好食! 唔係比d差既肉大家~豬肉片,同個香茅湯都幾夾😍我一個人KO左一碟!不過食左火山排骨咁多肉, 之後都叫得唔多轉戰蔬菜區既野食都係咁新鮮, 整體真係抵食又好味!!! 值得再黎
中意食辣既你有口福啦!!!😍😍😍
今次泰金鍋推出全新火山排骨套餐
一開始就可以未打邊爐先食火山排骨
之前仲有一度熱潮大家都去食既火山排骨係呢度都食到啦!!!!
上枱就有火焰🔥表演🤩
火山排骨肉質軟嫩, 但味道唔會過重
一向中意食骨既老公竟然大推好味~真係估唔到佢呢
下面仲有滿滿白蘿蔔, 吸收晒湯底既精神, 真係勁入味~
如果食到辣既仲可以直接用呢個邊底打邊爐
仲要係食落唔會好乾身, 叫多幾串已經抵返晒XD
豬肉片,同個香茅湯都幾夾😍我一個人KO左一碟!
不過食左火山排骨咁多肉, 之後都叫得唔多
2024-01-09