餐厅: 和牛燒肉一郎 (新都城中心二期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-04-12 493 浏览
我家毛子好钟意食呢间和牛烧肉一郎,而家推出咗新嘅”All you can eat”套餐,特登嚟回一回佢,点知原来装修咗,变咗有送餐列车,感觉好得意,而家连烧肉都用列车送,不过个音乐略嫌大声咗少少哈哈😆二人放题会送澳洲M9薄灸盛盒,系牛里脊肉,精肉较多,油脂少啲,有咬口,放入口会爆发出𠮶种牛肉香,喺其他地方比较少咁样食,都几特别🐮海鲜🦞控嘅我食咗半打帆立贝,牛油蒜香帆立贝同黑松露牛油帆立贝,烧完都仲系大大粒,除咗有牛油蒜香味之外,帆立贝肉质鲜甜,系唔错嘅选择。肉类方面,牛舌同埋日本豚肉片都不错喔,两款肉切成咗薄片,烧一阵就会见到有血水,就可以翻面,千祈唔好一翻再翻,翻一次就可以食,如果翻得太多次肉质就会变柴,配合一啲特色酱汁,我钟意佢嘅葱油酱同芝麻酱。然后将韩式小菜(菠菜、芽菜、红萝卜丝)连生菜同肉类包住嚟食,好好味呀!吉列虾外皮超香脆,新鲜炸嘅热辣辣,入边虾肉好实净,仲配埋特色蛋黄酱,唔错👍🏻 见佢炸嘢咁正,所以叫埋炸鸡,又系个外皮入边超Juice,全部都系即叫即整,辣口。出边嘅半自助餐区仲可以自己整紫菜香葱拌饭,仲有好多茶包可以挑选,有爆谷、雪糕、雪条、棉花糖、甜品区,一应俱全,满足

出边嘅半自助餐区仲可以自己整紫菜香葱拌饭,仲有好多茶包可以挑选,有爆谷、雪糕、雪条、棉花糖、甜品区,一应俱全,满足晒我呢一啲为食猫。呢个新套餐性价比好高,相信香港经济唔系太好,所以先至会有呢种改变, 2024年经济未必会好转,但系希望大家都可以以乐观嘅心态去面对🌦️🌈
2024-01-17
  • 沙律吧