2020-11-16 114 浏览
又是意大利野,好鍾意吃意粉。今次試食呢間 The Point。好多地方都有分店。我地叫左一個Holiday set同散叫左一個沙律同意粉。頭盤揀左蕃茄火雞肉丸。普通野,冇乜特別。個人都喜歡吃雞丸,感覺冇咁肥。散叫沙律又是軟殼蟹。我地又吃軟殼蟹,配沙律都ok嘅,唔伏,我覺得個沙律做得出色,而個軟殼蟹就冇大特別。意粉都係散叫。蝦不是重點,而是青醬做得出色,唔錯!Pizza選左Mentaiko Seafood Pizza我最鍾意個餅底夠脆!感覺唔係食完勁full嗰啲。呢度嘅pizza好多選擇,每款都好新奇咁。甜品係好普通大路野,冇大特別成餐最伏係杯水果疏打。我都唔知自己飲左啲乜。杯飲品我只飲到無味疏打水同眼見到有顏色only,然後冇其他了。總括黎講唔錯,價錢略高嘅西餐,菜式係好特別嘅,不過多啲人食就會抵食好多。

我地叫左一個Holiday set同散叫左一個沙律同意粉。

散叫沙律又是軟殼蟹。

意粉都係散叫。蝦不是重點,而是青醬做得出色,唔錯!

Pizza選左Mentaiko Seafood Pizza

甜品係好普通大路野,冇大特別

2020-10-10