星期日约左朋友去大埔行下,行行吓肚饿,见呢间好似新开,装修又几靓,咁就入去医下肚先啦!!!睇吓个Menu,样样野都有正呀!!!啱晒我哋呢啲食货🤣等左一阵有位啦!!!入到去座位都几阔落,几好坐。店员就比餐牌我哋,佢有午市套餐,有喇沙食,正😋另加$18仲有小食😋😍特色饮品😍😊😋好快就上咗个啲小食啦!!!我哋叫左个健康唐生菜,沙嗲鸡肉串烧(鸡肉质感好腍身,沙嗲味香浓)、香脆吉列虾(虾肉爽口弹牙)、丝网春卷(好香脆,味道适中唔太咸),南乳鸡翼捞面$48(南乳味香浓,鸡翼肉很腍身,配埋捞面食+清汤一流!)海鲜喇沙掺掺$63(2只大虾肉质新鲜好弹牙,豆卜鱼片索晒d 喇沙汤底,微微辣好滋味!)热柚子茶同西瓜香橙沙冰(真系有片西瓜🍉插系面!十分解喝,打卡时仲好立体添!)超丰盛既午餐!😝😀😃🤣样样都好有水准,值得再去试!🤤+++++++++++++++如果大家喜欢💕我写既食评,麻烦比个❤️鼓励一下我,我会写更多更好既食评比大家!😊

+++++++++++++++
海鲜喇沙掺掺