2018-02-11 902 浏览
一向都系炑八fans, 知道到有新店,又有比主店更适合两个人食的新menu新套餐 就想立即去踩下场。星期六的晚上,七点半先去到排队,好在排左四十分钟就成功入坐。四点半后的menu 只有好少选择。亦只有一个set, 但因为我地得两个人,散叫又叫唔得多款。加上原本都系想食韩牛的关系,set 睇黎系我地唯一的选择。一坐低,就有沙拉、生菜、芝士粟米、泡菜蛋三款Standard任添pan chan泡菜、芽菜、腌萝卜(事关太普通,冇影相,但炑八主店更美味)套餐原本跟咗个年糕饺子汤但最后只系嚟咗个大酱汤(又系太普通冇影,但系系好味嘅)主角等左廿分钟先黎肉类都系一贯高质,韩牛肉味浓郁 牛油脂好正整体来讲性价比好高但系环境就非常麻麻,因为系food court 搞韩烧,原本个设计都冇谂住会咁大烟。所以成个地方都污烟漳气,攻到只眼唔系几舒服。后记:炑八主店的set,肉份量一样 只是多了九节板,但贵左$2xx食咗呢间之后觉得主店好贵。。。

四点半后的menu 只有好少选择。

一坐低,就有沙拉、生菜、芝士粟米、泡菜蛋
三款Standard任添pan chan
泡菜、芽菜、腌萝卜
(事关太普通,冇影相,但炑八主店更美味)

套餐原本跟咗个年糕饺子汤
但最后只系嚟咗个大酱汤(又系太普通冇影,但系系好味嘅)

主角等左廿分钟先黎
肉类都系一贯高质,韩牛肉味浓郁 牛油脂好正

整体来讲性价比好高

食咗呢间之后觉得主店好贵。。。