2020-05-10
阿仔係火車迷,上次帶佢嚟過呢度食壽司之後,成日話要再嚟過,今日就放假嚟食同玩啦!😃呢度全部食物都係有新幹線火車🚅送到,食物停係你面前就自己攞落嚟,架車就會自動洗走㗎啦。阿仔梗係食兒童餐,兒童餐都有三款可選,佢依然鍾情於個「特急-九井號」( $65 ),都係因為有個新幹線載着囉,裏面有一件🍣花之戀壽司、粟米壽司、腐皮包住嘅小龍蝦沙律,兩隻炸蝦和兩條芝士春卷,仲有🍧一杯雪糕,個樣超靚,開心死佢。我就叫咗個鹿兒島豬軟骨烏冬( $68 ),同埋一件軟殼蟹手卷( $24 )。個豬軟骨烏冬真心驚喜,啲豬軟骨好腍好好味,啲骨完全可以吞落肚,烏冬都非常之滑,質素好高。👍🏻👍🏻另外個軟殼蟹手卷都好唔錯,隻軟殼蟹🦀都算大,而且炸得外脆內嫩,好味。後來發現點四樣食物就會有得抽獎,於是我哋再叫咗一個芝士雞翼($32),兩隻雞翼起咗骨釀咗芝士入去,啖啖肉味道都好好。點餐系統係你點了第四樣食物之後,就自動進行抽獎,雖然最後抽唔中,但係個抽獎片段都好得意,阿仔睇到卡卡笑。🤣🤣呢間餐廳食物唔貴,質素又好,小朋友仲有禮物添,仲要亞仔咁鍾意新幹線,我相信我哋
呢間餐廳食物唔貴,質素又好,小朋友仲有禮物添,仲要亞仔咁鍾意新幹線,我相信我哋會再來的。💪🏻💪🏻