2022-12-01 80 浏览
Weekend一瞓醒就喺新居附近揾吓有咩好食发现呢间Laffe Coffee嘅环境几舒适✨决定入去试吓~全店用咗木系家私做主调🪵畀人感觉好贴近大自然,有放松嘅感觉.我哋拣咗最近门口位置一个静静哋嘅角落~拣好食物就出cashier度落单我哋分别叫咗:1️⃣大虾🦐香芒🥭沙律虾肉弹牙又大只,而且芒果都好香甜,系一款好醒神嘅沙律🥰啱晒未瞓醒嘅我帮自己「开机」2️⃣Laffee全日早餐呢款Laffee全日早餐都几丰富,有炒蛋、烟三文鱼、烟肉🥓、肠仔、烧蕃茄🍅同埋炒蘑菇,一个人其实都唔系好食得晒,好钟意个炒蛋,好嫩滑,沙律菜亦新鲜爽脆3️⃣黑松露蛋🍳牛角包🥐窝夫牛角包窝夫喺近期都算受欢迎,我同朋友都好钟意食黑松露,所以就叫咗呢款窝夫嚟试吓,味道不错,牛角包嘅油香味同黑松露炒蛋好夹🤤.整体嚟讲,呢度都算坐得舒服,半open kitchen嘅模式可以畀客人一路闻住食物嘅香味一路等嘢食到🤤都几享受,而周围都会有唔同嘅植物摆设,令成个环境畀人感觉好relaxing,个人认为系一个几啱同朋友倾计、慢慢食嘢嘅好地方🥰.🌾Laffee📍红磡芜湖街111号芜湖居地下
Weekend一瞓醒就喺新居附近揾吓有咩好食
发现呢间Laffe Coffee嘅环境几舒适✨
决定入去试吓~
全店用咗木系家私做主调🪵
畀人感觉好贴近大自然,有放松嘅感觉
我哋拣咗最近门口位置一个静静哋嘅角落~
拣好食物就出cashier度落单
我哋分别叫咗: