過來踩下個新場 👯同事住呢區,話終於等到這個大型商場開幕,誓言每一間食肆都要試😁,於是今晚就沿地鐵直入商場後的左邊出發💃💃決定吃呢間,因為嚐過它的姊妹店,,肯定無得輸👍👍👍😜看 menu 圖片🥗🥘🦪🦐🐠🍝真係好吸引,食慾大增,快快 order:先來個小吃: 香蒜辣椒白酒炒大蜆🦪🦪🦪吾辣架! 不用擔心,朋友只接受微辣,沒事,放心吃! d蜆肉🦪😄很肥美,明顯是吃到鮮味,而且有很多大蒜,粒粒蜆肉都很炒得均勻入味, 仍吃得出白酒餘香,未有揮發走呢😋😋😋竟然有小薄餅🍕👍伴碟,這個餅餅有4塊,真係薄而香脆,且帶有很重的麥味, 真心有驚喜🙆麵鼓醬烤三文魚 🐠🐠有牛油果和薯仔沙律,還有蘆筍伴碟,太好味了! 2塊三文魚厚切🐠😆,咬落滿滿魚油,香溢在口中! 三文魚真多吃有益,Omega 3 預防心血管病,又有消炎作用,愛煞了🥰香草醬海鮮披薩🍕🍕🍕嘩🥳好多材料,有水牛芝士、蝦🦐、蜆肉🦪、魷魚🐙,仲咬到一種很咸香的魚,叫安鰽魚🐟,成個 mixed up 埋好正喎! 個餅皮都要贊,不太厚也不太薄的,烤焗得很香,好啱咀型💋💋我當然例牌要杯意大利白酒 Negromaro Salento IGT 🥂醒"腦"🤪

決定吃呢間,因為嚐過它的姊妹店,,肯定無得輸👍👍👍😜

先來個小吃: 香蒜辣椒白酒炒大蜆🦪🦪🦪
香蒜辣椒白酒炒大蜆

麵鼓醬烤三文魚 🐠🐠
麵鼓醬烤三文魚

香草醬海鮮披薩🍕🍕🍕
香草醬海鮮披薩

我當然例牌要杯意大利白酒 Negromaro Salento IGT 🥂醒"腦"🤪,哈哈,好純,好順喉😛
意大利白酒 Negromaro Salento IGT

飽頓一餐,八下八下,又係時候回家侍候小主人🐕了😆

不得不提,餐廳有足夠人手,不會因市道蕭條而減低💯 這樣當你有所求時,才會有最佳的服務提供,所以整體給我很舒服且貼心的一晚,感謝🙏🏻🙏🏻🙏🏻👍😘😚
香蒜辣椒白酒炒大蜆
麵鼓醬烤三文魚