2018-12-27
1968 浏览
一行四人去旺角四圍行,實在好耐無出旺角了,驚多人迫爆,今次朋友推介我們去TOP旺角新地標,又唔太多人全新感覺,感覺像泰國嘅精品商場,可能樓底唔算高而且有 design讓人好舒服,其實係訂左間火鍋放題,餐廳裝修亦好 modern係覺得冷氣唔夠就差少少咁。調味熟食 擺設,火鍋配料,飲品都簡簡單單區分,超方便客人!一人一鍋係我勁喜愛,今次呢間店還可再選兩款湯底,真係超驚喜添,而湯底亦相當有特色架!我更係試其他沒有嘅櫻花蝦湯底同較濃味嘅豬骨湯底! $239 任食任飲 + 甜品放題也只是加$25海鮮雖然得三款 蝦,帶子同蜆但都新鮮,而牛肉可選特上同上等還有豚肉架! 三款海鮮 食材吧 還有很多蔬菜丸類同自家製手打肉丸。特上牛肉油脂分佈均勻,放湯灼兩三下已經轉啡食就即刻食滑入口溶化!豚肉片也吸引 甜品更是畫龍點睛般,食得飽飽地來點甜甜地凍凍地最能解膩添。甜品 order紙 有五款任order 紅葉茶屋抹茶提拉米蘇 (Tiramisu)除左賣相靚味道也可以還有我最鐘意嘅抹茶厥餅,口感煙煙韌韌,蜜糖同抹茶粉添加更可口美味! 其實好滿足可惜人嘅胃有限,為有留待下次再食過吧!
我更係試其他沒有嘅櫻花蝦湯底同較濃味嘅豬骨湯底!
$239 任食任飲 + 甜品放題也只是加$25
三款海鮮
食材吧 還有很多蔬菜丸類同自家製手打肉丸。
豚肉片也吸引
甜品更是畫龍點睛般,食得飽飽地來點甜甜地凍凍地最能解膩添。
甜品 order紙 有五款任order
紅葉茶屋抹茶提拉米蘇 (Tiramisu)
除左賣相靚味道也可以
其實好滿足可惜人嘅胃有限,為有留待下次再食過吧!