今晚收工後約左朋友係APM食晚餐,朋友想食火鍋🍲放題,就黎左但馬屋食啦,去到好多人排隊,拎左飛等左15分鐘左右先有位,朋友見到新出左個香辣椰香冬蔭功鍋配北海道夢之大地豚放題套餐$249賣相唔錯,可以食90分鐘,任食北海道夢之大地豚肉、澳洲產長期穀飼牛,呢度一人一火鍋🍲,十分方便!醬料係出面可以自由配搭;個冬蔭功鍋湯底好足味,椰香味好濃厚,內有一隻鮮大蝦同魷魚🦑,少少微辣但可接受,仲有埋泰國蔬菜盤,有木瓜絲、蔬菜🥬、青檸等,夢之大地豚肉好彈牙QQ嫩滑,澳洲產牛肉切得很薄身,灼一灼就食得,易熟牛味濃,出面仲有多款火鍋配料任食,有各款丸類,特別是白魚蛋好爽口彈牙,仲有響鈴🔔、萵筍、菇類、羽衣甘藍🥬,粟米等,想再飽肚d就有烏冬、拉麵食,罐裝飲品仲可以任飲,最特別係有香茅蜜糖茶,甜甜地幾潤喉!
最後10分鐘就留肚任食HAAGEN-DAZ雪糕🍦,有四款味道:最愛藍莓味道,味道幼滑細膩!好滿足既一頓晚餐🥣!👍👍😋+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊

+++++++++++++++