2021-11-18 51 浏览
如果你喜歡到文青風的店鋪打卡,但又不想次次都去cafe?你絕不能錯過這間餐廳!食物和環境都是經過精心設計!由於最近在實行體重管理,所以先點了一份Caeser沙律填胃😝新鮮的蔬菜配合水牛芝士,為沙律增加不同的層次感和風鰻魚炒飯甜甜的鰻魚汁配上粒粒分明的炒飯,真的超正!平日出邊食炒飯飯唔夠乾身,好易痴埋一齊就無哂口感,而呢個炒飯就炒得很不錯!再加肥美新鮮的鰻魚,配搭一流👍🏻扇貝明太子意大利粉呢款絕對是海鮮迷必叫的一個dish!入面除了有扇貝,更有三文魚子、魷魚等,配上明太子汁,好味度爆燈~最後我們分別點了紫薯🍠Latte 及 海鹽焦糖Latte ,咖啡是我喜歡的口味,偏濃及苦,而不是果酸味😝

和風鰻魚炒飯
扇貝明太子意大利粉