2017-11-13
IKEA新開餐廳D人多到完全冇位坐, 唯有到附近搵餐廳啦就咁就揀左入呢一間, 估唔到又幾有質素, 價錢又唔算貴!! 可以推薦大家一試 波士頓龍蝦加廿蚊就有既波士頓龍蝦, 估唔到原來$20既質素都可以咁高質, 真係賣大包, 一大隻龍蝦加沙津係超鮮甜, 而且份量好大, 當做前菜都相當唔錯既選擇!! 風乾火腿配蜜瓜呢個係我食西餐都會叫既前菜, 因為食呢個真係好開胃, 咸咸的火腿配上甜甜的蜜瓜, 我可以講係非常既夾味同埋份量好多, 用呢度食既價錢其實係外面真係食唔到咁高質既PAMAHAM!!! 軟殼蟹香草醬意粉呢個組合都幾特別, 用軟殼蟹做主菜既意粉都係第一次見, 估唔到味道又幾夾下, 意粉配合香草醬食落冇咁DRY, 而且好香濃既香草醬味道. 味道一流
波士頓龍蝦
風乾火腿配蜜瓜