2023-05-04 40 浏览
乾炒大蝦蒜香意粉,每條煙韌意粉都有香濃蒜香味,好入味,雖然冇汁但唔會太乾, 大蝦新鮮彈牙夠大隻飽滿,另外仲有雜菌伴碟,非常惹味。炸雞排炙燒菠蘿漢堡配薯條,雞排既炸皮好薄身,肉質juicy嫩滑。 漢堡皮烤得外脆內軟,再加上炙燒菠蘿,咬落去好多juice 外仲好fresh解膩感。厚切薯條好新鮮,食到唔停口。Caramel Latte,精美飛馬拉花,令人一見心情大好,假日放工chill chill 最岩。Caramel 奶同咖啡既比例令人飲得好舒服,唔會太甜,咖啡味香濃。Chocolate 採用天然法國可可粉,飲落唔係死甜,冰涼超爽。呢度既環境好舒服好似去左旅行咁,非常文青既感覺。出面附近地方仲有不同壁畫燈飾可以打卡。