嚟元朗都鍾意食呢一間幾萬聲嘅臺灣送盛載價錢夠親民 感覺都好台灣 走香港人口味係好易接受嘅 有甜品呀珍珠奶茶咁樣又可以當係煮食一餐💗🤗🍽️💗今晚就食咗個鹽酥雞扒滷肉飯🍗🥣 雞扒份量好多好好味 炸得好香口但係都好多肉汁 滷肉飯肥肉夠多 啲汁好處好好餸飯啦🍱💗套餐可以加十蚊有個紫菜肉丸湯🥣 裏面有好多紫菜細細碗咁唔會飲到個太飽 💗另外我就加咗個上湯浸時菜 💗我朋友嗌咗個紅燒半筋半腩牛肉麵🍜份量都幾大碗 台灣麵類似係香港嘅油面感覺好彈牙 💗加八蚊去有個鹵水蛋🥚 同埋家姐個手拍小黃瓜蒜味好重酸酸甜甜感覺清新 🥒💗飲品方面我就嗌咗個黑糖仙草凍鮮奶再加芝士奶蓋啦🥛🧋非常之鍾意食燒仙草嘅我覺得呢杯嘢都好新鮮因為用鮮奶做嘅 🧊💗🍨🍴朋友嗌咗個草莓純鮮奶🥛都係用新鮮士多啤梨打出嚟嘅錢錢畀真係啱曬少女飲呀 覺得呢間餐廳休閒 同朋友飲杯嘢啱曬🥂🍽️🍴🥢

💗另外我就加咗個上湯浸時菜

💗🍨🍴朋友嗌咗個草莓純鮮奶🥛