2021-06-12 100 浏览
今日同朋友過咗嚟荔枝角嘅D2 Place度行街,比我上咗去3樓,見到依家餐廳好多人食緊,應該幾好味,於是同朋友過嚟一齊試吓啦,估唔到又真係有意外嘅驚喜,嘢食好食😛首先一嚟到,店員嘅服務態度都幾好,而且效率好快,加上呢度嘅嘢食一流!前菜方面我哋叫咗一個水牛城雞翼作為前菜真係好開胃好食!水牛城雞翼外層好香濃,加咗酒味,所以啤酒嘅味道好出,而且雞翼超多肉汁💕而主菜我哋就叫咗一個龍蝦海鮮手工薄餅有意外嘅驚喜,果然係手工製造,餅皮好脆口,上邊嘅材料超級豐富,有勁大隻嘅龍蝦,意外驚喜👅另外一個係冬陰功海鮮意粉第一次食冬陰功配意粉,估唔到味道咁好食!首先醬汁係好香嘅冬陰功汁味,香多過辣,食返泰國嘅味道,估唔到同海鮮意粉嘅味道咁夾,仲有好多隻蝦同帶子仲叫咗一個心太軟甜品🍮最後食埋個甜品一流,超龍朱古力🍫

前菜方面我哋叫咗一個水牛城雞翼

而主菜我哋就叫咗一個龍蝦海鮮手工薄餅

另外一個係冬陰功海鮮意粉

仲叫咗一個心太軟甜品🍮
最後食埋個甜品一流,超龍朱古力🍫