佐敦開左好多新嘅cafe比大家打卡,其中一間係位於八文樓入面嘅呢間cafe!!!!門面已經感受到好靚!木系裝修,比人一種好舒服嘅感覺🤩Tempura soft-shell crab scrambled egg toast ($128)🍞🦀🥚呢個toast放左半隻大大隻嘅天婦羅軟殼蟹系上面,加埋好多好厚嘅炒蛋,配埋份厚厚香烤多士,真係好有口層,開頭驚個toast好乾,點知唔係!因為佢加左啲沙律醬系入面,加埋好香嘅香料,幾特別😋Duo cheese honey garlic panini($78)🧀🍯🍞呢個真係推介俾大家!!!唔好睇佢好似好簡單咁,但味道真係好好食!佢用咗好多好多好多嘅芝士去焗類似奶油豬仔包嗰隻包,好脆!佢仲會配埋一杯仔蜜糖俾你淋上去食,好甜,好似另類做法嘅奶油包咁,加埋厚厚芝士,好邪惡呀😍😍😍😍X’mas tree croffle pops *special edition* ($58)🥐🧇呢個係聖誕節限定!雖然已經過咗聖誕節,但都照介紹下啦!呢個係曬左好多抹茶粉系cream上面嘅牛角窩夫🧇淡淡嘅抹茶粉配埋cream,甜甜地好有聖誕氣氛🎄打卡一流!Chocolate ($

Chocolate ($50) 🍫🧊
呢杯凍朱古力好特別,超sweet!!!有大大粒大大少女心棉花糖浸住杯朱古力,加埋碎朱古力灑系上面,好夠甜☺️