2020-10-13 2583 浏览
我与@_foodss_lover_hk 当日既第一☝🏻餐就系黎到以下哩间💛小店cafe@ohms_hk_2017 坚持用有机,全素,公平贸易既产物制作食品既💛小店————————————————纯素全日早餐🥣滑炒有机古法腐皮/素茄汁🍅豆/烤天然发酵贝果🥯/自家制松露素芝士🧀酱/牛油果🥑/本地菜沙律🥗第一眼见到哩个全日早餐🥣既时候,觉得几得意!唔系食素既我地,样样都觉得好新奇!而我最欣赏既就系腐皮同沙律🥗,腐皮豆香超级浓😋食落仲好够滑添!今次既沙律🥗系用左酸酸咪咪既酱汁腌好既红萝卜🥕丝,爽口得黎几醒神至于🥯方面,今次就好似烘得🆚比较㶶左少少————————————————纯素海盐🧂杏仁酱热香饼🥞配素鲜油和椰子🥥忌廉哩个咸味🧂既热香饼🥞可以话系我地两个黎既主要原因,试过之后亦都无令我地失望!海盐味非常突出,而浓浓既杏仁酱令哩个热香饼🥞既口感同味道提升到另一个层次😋口感非常丰富,绝对会令到大家一啖接一啖咁快快食晒🙈😋————————————————提子🍇冰茶味道正常,饮得出无咩额外加入其他调味,所以会有少少🤏比较🆚酸既感觉☺️睇清楚会有亮点⭐️杯最顶既个旧冰,原来系只企鹅🐧仔黎!不过店员唔小心整
我与
@_foodss_lover_hk 当日既第一☝🏻餐
就系黎到以下哩间💛小店cafe

@ohms_hk_2017

坚持用有机,全素,公平贸易既产物制作食品既💛小店

纯素全日早餐🥣

至于🥯方面,今次就好似烘得🆚比较㶶左少少

纯素海盐🧂杏仁酱热香饼🥞配素鲜油和椰子🥥忌廉

提子🍇冰茶

睇清楚会有亮点⭐️杯最顶既个旧冰,原来系只企鹅🐧仔黎!不过店员唔小心整断左个头呀😄🙈