2022-07-01 975 浏览
📍西九文化區M+ Curator Creative Café at M+ @curatorcreativecafe 琴日去咗西九龍文化區M+嘅Curator Café🫶🏼😚炎炎夏日都幾消暑!而且建議大家買完之後可以行出去海邊 一路望住個海一路飲嘢真係好爽🥺🥺🤍🍵丸久小山圓抹茶拿鐵 $59🧊突然間好想飲Matcha Latte~ 🍵所以就即刻order咗 見佢個名好得意丸久小山圓♪( ´θ`)ノ我諗係上面嗰層類似奶蓋咁嘅cream吧!溝埋一齊飲成杯野好rich😍🤍好想下次再試吓其他嘅嘢飲同埋食物 到時再同大家分享啊😚😚❤️📍西九文化區M+ Curator Creative Café at M+ 地址: 尖沙咀西九文化區博物館道38號M+ B1樓

🍵丸久小山圓抹茶拿鐵 $59🧊

地址: 尖沙咀西九文化區博物館道38號M+ B1樓