2018-01-16 333 浏览
今日要出席朋友既婚禮,所以星期日都要返黎尖沙咀。可能因為太緊張自己會遲到,最後足足早咗一個鐘黎到文化中心。因為附近真係得返Starbucks (其他餐廳地方既圍晒版),唯有去Starbucks消磨時光 😅咖喱牛肉酥-溫度微暖,咖喱有陣香草味道,一點都不辣,所以怕辣都食得芝心腸香草烤卷-佢會配上一包茄汁,條長腸仔都真係好勁芝士味,重口味既我點晒啲茄汁😝豆奶日式焙茶-香濃既焙茶香味,因為我牛奶敏感,只能揀豆奶🤦‍♀️呢個係豆奶抺茶外我另一個最愛❤️焦糖拉鐵-甜度偏重,連重口味既我都有啲接受唔到😬Starbucks 既食物其實大致都唔會中伏,缺點係貴同細份咗啲姐🤦‍♀️呢間Starbucks 最近裝修過,光猛咗同多咗啲梳化位👍

焦糖拉鐵-甜度偏重,連重口味既我都有啲接受唔到😬