2017-11-22
因為工作原因今日入左數碼港今次揀左呢間酒店食lunch buffet入到去人唔算多 夠哂private 多數外國人出面仲見到泳池 室外有位 岩哂鬼佬坐低即刻去拎野食 見多數人都排隊拎沙律就跟住排原來呢到沙律種類咁多 可能真係多外國人 我當然係拎啲平時少機會食架啦 有紫薯沙律 紅菜頭 藜麥果d 呢啲平時根本唔會買黎食 仲有好多唔同既hams 同鬼佬臘腸 日式d有中華沙律同壽司成日食既"章魚"? 韓式有泡菜 泰式有辣鳯爪(推介)呢個就係我第一轉拎既野食 無錯 左上係西洋菜湯,佢寫住西洋菜鴨腎湯,但湯料就唔見有鴨腎食,得西洋菜,個湯味道偏咸。佢有兩款湯揀,一中一西。西湯係粟米湯,但望落同食落就似南瓜湯多d, 味道唔錯,湯料有好多款蔬菜,隔離有脆面包粒同類似炸左既bacon 加左仲好味。再右手邊有得toast面包,面包種類3-4種,包括法式面包。由於怕飽就無試。中間企左個廚師幫你煮pasta,意大利雲吞,可揀配料同汁。我揀左茄汁意大利雲吞,不過不失。其他仲有好多中式野,最推薦韓式牛仔骨!最後就到最期待既甜品啦 佢都佔左成張長枱咁多,好多水果同cake款!推薦chocolate & raspb
今次揀左呢間酒店食lunch buffet
入到去人唔算多 夠哂private 多數外國人
出面仲見到泳池 室外有位 岩哂鬼佬
坐低即刻去拎野食 見多數人都排隊拎沙律就跟住排
呢個就係我第一轉拎既野食
其他仲有好多中式野,最推薦韓式牛仔骨!
整體黎講成餐飯沙律同甜品比較推薦,尤其是沙律!其他熱食就一般般