2022-05-17
今日同屋企人黎食呢間流水蝦放題慶祝母親節🧑🦱一早已經上網揾哂資料,知道呢間算係數一數二大同埋多野食。呢間係樓上鋪黎,所以要行樓梯上到二樓先係餐廳,一入到去冷氣已經開得好勁🌀右邊就已經係放好哂各式海鮮、肉類同熟食,左邊先係重頭戲,一條近5米既水道放滿大頭蝦🐟🦀🐝🦐🦑餐廳佔地很大,大約容納到過百人,職員主要安排午市客人行到最入,因為入面都有水道🌊入面都係放滿大頭蝦🦐🦐🦐等坐係左右兩邊既食客都可以即夾即燒,真係超級新鮮。電爐有上下兩層,中間發熱管🔥可以一次燒幾款野食。燒咗幾轉後都係覺得海鮮最抵食,有大眼雞、馬友、鮑魚同扇貝等等,肉類就比較一般,肉味欠奉🤫其他雜項最有趣係格仔餅但有加葱,食落似葱油餅就伏伏地。雪糕就係得cocoberry杯裝,冇乜選擇🤣