2009-01-20
整体不错(比旺角分店好好多比较静), 地点方便系正时代对面, 大部份系卡位, 装修企理同新净,食物选择不算多有张纸但几特别-刺身/饮品同甜品/打边炉料/炸物同烧物, 台式小食/港式小食,日本的刺身都ok fresh/份量好多好厚身, 烧物一般啦, 炸物系我至爱之一炸虾天妇罗唔掂, 虾肉质好梅无味,而蕃薯天妇罗大家都话好好食, 但其他天妇罗唔够热, 好似摆咗好耐.另有免费送打边炉, 款色都多选择, 另外汽水任饮好正, 试过如金田要另俾钱, 一杯要悭住饮又贵, 台式食物唔系好好, 无乜点拣, 日式一口牛肉粒似足中式牛柳,好怪.至好食系炸薯饼炸鸡翼, 够热同香,其他一般啦,服务不错有礼貌,啲野好快黎, 有一次漏单可以接受, 我地星期五6点50分前入去, 计一人$149加一,食2hours , 先埋单, 之后坐多半个钟
  • 炸薯饼
  • 炸鸡翼