2021-11-02 147 浏览
即興星期二晚食飯,見到openrice 有8折,就book 位食飯。✅鋪頭裝修算不錯,乾淨,又唔似酒樓甘,可能平日,得4-5台客,又唔會好嘈,幾好坐,職員服務ok. ✅茶類除左一般鐵觀音,普洱,最特別仲有桂花烏龍,白桃烏龍,仲有一款好似係rose & layee. 揀左桂花烏龍幾香, 仲有小蠟燭保持茶壺溫度📍冰燒三層肉, 我本人好鐘意食燒腩仔但呢間燒腩仔的皮明顯係凍左淋左,而且上菜冇乜香味。有d 失望。( 相比下戲曲中心的遊園,比這間出色)✅羅定豆豉雞, 上菜好香,幾惹味又唔會太濃豆豉味,幾好食,要跟碗白飯海味雜菜煲, 有粉絲,有唔同菜,清清地。配埋豆豉雞就岩岩好。 味道正常。有openrice 8折後 $377, 因為環境幾好坐,廁所又乾淨😆下次會想再來試其他菜式

有openrice 8折後 $377,
因為環境幾好坐,廁所又乾淨😆下次會想再來試其他菜式
皮不脆,明顯淋左
羅定豆豉雞