2020-11-12
last day買散水餅,想買得好好睇睇唔失禮,個樣靚,又要好食,仲要就啱時間送貨,所以都諗咗好耐。品穀平時麵包出名有保證,見佢啲西餅好似都幾靚,所以專登試吓,試食過覺得都真係唔錯,同佢啲麵包一樣有水準。雖然都唔平,同好多酒店或者名牌嘅價錢都有啲相近,但係最後都決定買呢間。當日GoGoVan 8:30送貨,店員講到明12點前嘅訂單,啲蛋糕係前一日整定,但係好難搵到啲咁早可以送到貨嘅舖頭,所以我都冇乜所謂,我相信佢哋都會保存得好好。重點係嚟到嘅時候,個包裝都好靚,啲蛋糕又唔會亂咁放,排得好靚。我買咗四盒,我專登講到明,啲蛋糕同一款唔好放埋一齊,要分開放唔同盒,佢哋都放得好好有用過心機。未到方便我食過朱古力嗰隻,我覺得太甜太漏,但係我相信如果好鍾意食朱古力嘅人應該會覺得好正。另外我食咗一個杯嗰隻,嗰隻係咖啡,我覺得呢個好好味,唔會好甜,有啲似Tiramisu,個外型又好吸引。呢兩款大概係$50 ,有啲細啲嘅撻就30幾蚊。細嗰啲撻我冇試過,但係我啲同事話好好味。