2017-09-18 173 浏览
近排養成左去青衣海旁大步走既習慣, 黎青衣城既次數都多左好多。今日原本約左兩個好朋友食飯, 之後去附近睇下有冇Gobee Bike 租, 所以一早就揀左o係青衣城頂樓既樂天皇朝。旺角銅鑼灣既樂天皇朝都多人到爆, 青衣呢間可能因為位置問題, 所以唔洗排隊。我地七點到, 無訂位都可以即刻入座, 以後唔洗去咁遠排餐懵lu。呢度D招呼非常好, 可能因為無咁繁忙既關係, 員工真係好細心, 加茶, 收碟, 上菜都好快, 而且仲好好笑容, 真係比較難得。今次我地唔係叫左好多野, 因為廢事食到太飽之後做運動。我地點左八色小籠包, 李白醉雞, 炸曼頭, 鮮蝦雲吞豬骨湯。八色小籠包已經食左好多次啦, 都係保持水準啦, 岩岩到既時候真係好熱, 小心燙到咀呀李白醉雞好味呀, 今日隻雞肥左DD, 但係D 肉都好嫩滑!凍冰冰, 好解暑呀~炸曼頭普普通通啦, 只係同朋友都好中意食煉奶, 所以今次黎又點啦~鮮蝦雲吞豬骨湯, 呢個可以配麵架, 不過三個女仔驚太爆, 所以就點湯啦~佢D湯其實飲得架, 不過我係為左雲吞而點! 比起豬肉雲吞, 鮮蝦雲吞多左D 口感, 因為蝦肉比豬肉彈牙, 都幾好食.最後埋單真係唔貴, 可能因

今次我地唔係叫左好多野, 因為廢事食到太飽之後做運動。

最後埋單真係唔貴, 可能因為我地真係唔係點左好多野~ 都係等減肥成功再開懷食多次啦~~